ZO! is een initiatief van het
Follow ZOplein on Twitter

ZO!plein

Het ZO!plein is een digitale leeromgeving met een ruim aanbod aan onderwijsmodules op medisch en verpleegkundig gebied. Daarnaast biedt ZO! ook diverse andere e-modules aan, zoals modules ter ondersteuning van communicatietrainingen. Het volledige onderwijsaanbod is te vinden onder http://www.zoplein.nl.

Per 1 januari 2013: Grenzeloos Leren Pakket. Maak een keuze (max. 20 modules per jaar) uit het gehele aanbod van het ZO!plein voor  € 127,50 per jaar per persoon.

Voor meer informatie over prijzen en mogelijkheden voor organisaties nemen wij graag contact met u op. Vul hiervoor alstublieft het contactformulier in (wordt geopend in een nieuw venster).

Download hier onze informatiefolder!

 Via Zorgscholing NL kan nu ook iedere individuele zorgverlener toegang krijgen tot het ZO!plein. Zorgscholing NL is bedoeld voor alle BIG-geregistreerde verpleegkundigen, zoals als ZZP'ers, freelancers, oproepkrachten en verpleegkundigen die binnen een instelling werken met een beperkt of geen scholingsbeleid. Ook herintreders, studenten of verpleegkundigen die niet werken en toch hun vaardigheden op peil willen houden zijn welkom.